Menneskerettigheter / mrbloggen

MRbloggen søker nye redaktører

MRblogg header

MRbloggens formål er å øke kunnskapen og engasjementet om menneskerettigheter i Norge. Siden sommeren 2013 har bloggen blitt en av landets fremste menneskerettighetsportaler, hvor studenter, forskere, organisasjoner og andre kan formidle sine tanker om menneskerettigheter, både i Norge og globalt, til et bredt publikum på en lett tilgjengelig måte. Bidragsytere inkluderer kjente samfunnsdebattanter, aktivister og politikere.

MRbloggen ønsker å utvide seg ytterligere, og bli en blogg for hele Norge. Derfor søker vi 2 til 3 nye redaktører som vil være med på denne spennende utviklingen!

Som redaktør vil du bli med på laget til dagens fem frivillige redaktører som deler ansvaret for bloggen, ofte på månedlig rotasjon. Redaktørenes ansvar er å invitere bidragsytere, kvalitetssikre innlegg, skape oppmerksomhet på sosiale medier, samt skrive innlegg selv med jevne mellomrom. Gjennom denne stillingen vil du i tillegg til redaktørkompetanse få sjansen til å utvikle et bredt kontaktnettverk i menneskerettsmiljøet i Norge, samt holde deg oppdatert på aktuelle menneskerettslige debatter.

Vi oppfordrer alle interesserte til å søke. Du må kunne vise engasjement og kunnskap om menneskerettigheter. Erfaring med å skrive og/eller redigere er ønskelig. Det legges særlig vekt på dine ideer om hvordan bloggen kan utvides til relevante miljøer og nye bidragsytere over hele landet.

Vil du bli med på laget til redaktørene?

Søknaden bør inkludere følgende:

Motivasjonsbrev (maks. 1 side)

CV

Skriveprøve/blogginnlegg, i tråd med bloggens stil (under 800 ord), om et tema du brenner for

Søknader sendes til menneskerettighetsbloggen@gmail.com innen 23. mars 2018.

Redaktørene kommer til å vurdere søknadene, og ta kontakt med aktuelle kandidater.

For mer informasjon send gjerne e-post til menneskerettighetsbloggen@gmail.com, eller besøk resten av vår nettside, Facebook-side, og Twitter-side.

Legg en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s